Kisebb robbanás rázta meg a Fez-i Ibis hotel harmadik emeletét, ahol a hírforrások szerint turisták a fürdőszobai bidében kempinggázzal főztek maguknak vacsorát. A konzerveket a mosogatás megspórolása céljábó szakszerűtlenül, bontatlan állapotban helyezték a forró vízbe, így azok a hirtelen feszültséget és nyomásváltozást kéretlen megnyílással hálálták meg. Az így felrobbant lencsefőzelékek kisebb anyagi kárt okoztak a szálloda fürdőszobájában és Kerek István helyszínen éhező magyar turista magán tartott csapategyenruhájában. A kár értékbecslése alatt az elkövetők sietve távoztak a helyszínről.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr941679014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaba · http://mbybk.blog.hu 2010.01.17. 15:50:38

Tudjátok kit szivassatok!
Drukkolunk, vigyázzatok magatokra!

kdz 2010.01.18. 14:05:06

Most jött a hír a külügytől:
"...szupertitkos kül- és belföldi értesüléseink szerint, egy mindenre elszánt terroristacsapat tart Bamako felé, hogy ott biológiai terrorakciót hajtson végre.
A szervezet hírhedt vezetője, Gondwana Bin Laden videóközleménye szerint akciójuk leleplezhetetlen, hiszen a támadás minden alapanyaga hétköznapi lencse és bab tartalmú konzervekből elkészíthető, némi gyomorban tárolás után, sima kávé hozzáadásával. Természetesen a végrehajtó egységnek igen kicsi az esélye a túlélésre egy ilyen fegyver bevetése után, de ezzel a speciálisan képzett szakasz minden tagja tisztában volt induláskor.
A fenti képen, az egyik önkéntes látható a kiképzés alatt. Ha bárhol látják, kérjük hívják a..."
Idáig a közlemény. A külügy ennek a hírnek a hallatára természetesen ismét nyomatékosan felkérte a szervezőket a Budapest Bamako Rally Marokkó utáni szakaszának lemondására...
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása