Másfél órája hagytuk Budapestet, hogy ismét Bamakóban töltsünk egy hetet, mikor egy napi késésbe kerültünk.  Köszönjük Air France!!!

 
Nem baj!!! Ehh. Büdös röpülő gépet egy órán át csavarozgatja három rosszarcú, mire megkapjuk a felszállási engedély, a pilóta szívhez szóló magyarázkodása közepette, miszerint volt gond, de meghúzták a csavarokat, így jó eséllyel meg fogunk érkezni Párizsba. Igaz, késve.  Ez azért nem jó, mert ott át kell szállnunk, Bamako felé. Amúgy a Sárldögólon különösebb együttérzés nélkül közlik, hogy „Ja az a gép, na az elment már Bamakóba.” Holnap viszont lesz mégegy, és addig is élvezzük az Légifranc vendégszeretetét a gyönyörű szállodájukban. Mutatjuk:
 
 
Még jó, hogy januárban összefutottunk  Afrikában Benoitval a franciával, akit most felhívunk, hogy mentsen ki minket innen, ha már itt lakik ebben a fényekkel teli városban.
Benoit mindent meg is tett értünk, hogy jó idegenvezetőnk legyen:

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr482869188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása