Tisztelt Uram!
 
Tudomasomra jutott, hogy On felelos a Gondwanateam blog videoinak napi firissiteseert es a kedves kozonseg hangulatanak kepi javitasaert.
Szabadjon megjegyeznem, hogy hetek ota nem latok ujabb bejegyzest, ami szines mozgokepes anyaggal es odaillo zenei alafestessel egyutt abrazolna eme harom fiatal nemes kuldeteset a fekete kontinens eszaki oldalan. 
Pedig ok testi-lelki (es neha bizony mondjuk ki batran: szellemi) serulesekkel dacolva vagtak neki a sivatag rabul ejto es magat lagyan ringato olenek, mikozben hegyes karmokkal felszerelt karjaival probalta tobbszor is maradasra birni oket.
Szeretnem latni (es nem csak olvasni) hogy ez a harom bator legeny mint gyozte le a Hetfeju Sarkanyt, hogyan kuzdott meg a Hegyi Trollal, mikeppen ragadta ustokon a Hely Szellemet es csapott le haragosan a Helyseg Kalapacsara.
Ezuton nyujtom be tehat a nep egyszeru emberenek neveben - de a nep osszessegenek felhatalmazasaval - panaszom a fentiekre valo hivatkozassal tekintettel celjabol kifolyolag. 
Kerem, hogy mihamarabb jelolje ki a hivatali ugyintezot, akivel szemelyesen is felvehetem a kapcsolatot es megsurgethetnem az ugy erdekeben elkerulhetetlenul fontos feladat sikeres vegrehajtasat. Itt a nep jolete forog kockan! 
Ideznem a nagy harcos koltot, aki ekeppen fejezte ki vegso elkeseredeset az elnyomo hatalommal szemben: "Meg ker a nep, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szornyu a nep ha felkel es nem ker de vesz, ragad?"
Remelem felterjesztett kerelmem es panaszom nemcsak meghallgatasra es elolvasara (majd nevtelenul elfeledve "ad acta" jelzessel ellatva sullyesztobe jut) de kivizsgalasra is kerul es kezzelfoghato eredmenyre vezet.
Minderre matol szamitva harom (3) munkanapot adok. A szombat esti laz elott szeretnem friss kepi es hangtartalommal elvezni a blog megujult bejegyzeseit.
Egy utolso jotanacs a vegere: "habar folul a galya, s alul a viznek arja, azert a viz az ur!"
Udvozlettel a nep neveben:
A nep embere aki vagyok tisztelettel jol

UI: jelzes es okulakeppen emlekeztetoul!

Danger! Mines! - Uploaded by pera on panoramio.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr655243360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása