Buék 2011 Rabatból

 2010.12.31. 21:54

Majdnem sikerül a spanyol szerelőnknek a hengerfejes lerohadt kocsit időben befejezni, majdnem elértük az esti kompot Marokkóba, majdnem odaértünk időben Rabatba a Mauritán követségre, hogy beadjuk a vízum kérelmet  és majdnem meg is kaptuk délután. Minden azért nekünk se sikerülhet..

Így itt szilveszterezünk Rabatban. 36 órája vagyunk talpon. Igaz, mivel az útleveleink a követségen vannak nem vehetünk ki hotelszobát, mert a marokkói törvények ezt szigorúan tiltják a gyanús küllemű papír nélkül utazóknak. Na de elmenni se tudunk ugyanezért. Végül a rendőrségen kötünk ki, ahol másfél órát állunk egy teljesen kietlen hivatali folyosón. De nem sorban, hanem csak úgy, ketten, magunkban. Szédülünk, hányingerünk van a fáradtságtól és ködös tekintettel nézzük a falon játszadozó legyeket, mint az intézményben egyedül aktív lényeket. Kong az unalomtól a hely, végül megérkezik egy marokkói rendőrnő (!) állati kedvesen (??), egy telefonnal elintézi, hogy ismét a legális lét határára kerüljünk. Visszamászunk az autóba, és elindulunk a szállodába vissza, hátha most már befogadnak. Mivel odafele a rendőrségre is egy bő órás tekergés és 44 db útbaigazítás után találtunk oda, vissza se könnyebb. Sőt a közben szilveszter estére készülő város csúcsforgalmában sodródunk, mint egy uszadékfa, GPS nélkül, fingunk nincs hogy merre. De nem úgy, hogy most jobbra kell-e menni, vagy balra, hanem totális a káoszban. Két órát baszkódunk ide-oda, anélkül, hogy a leghaloványabb közelítő elképzésünk lenne arról hol vagyunk. Aztán ott terem a hotel.

Kezdődhet a szilveszteri buli!!!

Íme egy kis ízelítő...

 

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr362551313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kdz 2011.01.05. 20:15:04

Ahogy látom hasonló intenzitással telt a szilveszteri "bulink" :)
Boldog Új Évet, és sok kitartást nektek!

kdz 2011.01.05. 20:21:39

Ahogy látom, nektek is ugyan olyan intenzív volt a szilveszteri buli, mint nekünk :)
Boldog Új évet, és sok kitartást kívánunk!
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása