Baywatch

 2011.01.04. 08:28

Hangyányit csüggedtek vagyunk már a műszaki és adminisztrációs problémák valamint a nem várt horrorisztikus költségek miatt, de sebaj, vasárnap igazi vasárnapot tartunk, strandolással, piknikkel, heverészéssel. Délig lustálkodunk, majd megindulunk a plázs felé, hogy végre kényeztessük magunkat picit, és megszabaduljunk a testünkben felhalmozódott szabad gyököktől. Igen. Sajnos az autó azonnal megadja magát, amint leállunk a tengerpart parkolójában: elszáll frissen vásárolt hűtő. Előbb csöpög, majd ömlik a hűtővíz, forr a motor. Remek új motorunk is rámehet a technikai problémára, így kedvünk konkrétan szar.  Az azonban hamar változtat rajta, hogy a tengerparton héderelő parlamenti tudósító segít nekünk és felhívja kedvenc szerelőjét: Marouwant a zsenit. Másnapra kapunk időpontot, miközben az odasereglett bámészkodó helyiek kérdés nélkül nekiállnak megszerelni az autót. Szétkapják, céklásbefőt hátán kikeverik a kétkonponensű ragacsot és betömik vele a likakat. Ezután elvisznek Marouwan szervízébe, hogy másnap megtaláljuk.. Így megy ez itt vasárnap délután a plage-on

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr402559135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázske 2011.01.04. 09:00:58

ha nem ismernelek benneteket, azt hinnem h. Heltai Gaspar kronikait olvasom..

de nincs ok csuggedesre! meg nem raboltak el az autot az eneklo tenoristak es nem kertek ertetek valtsagdijat a buckalakok, illetve senki sem ohajtott sikerdijat felajanlani a belso szerveitekert.. ;-)

szoval hajra elore! Yellah! Yellah!
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása