Itt a Gondwanateam!

Mi most lenézünk Bamakoba, gyorsan, tisztán,  sallangmentesen.  Épp nem állunk túl jól anyagilag, de legalább itt az alkalom, hogy bebizonyítsuk, ez nem a gazdagok kiváltsága. Merthogy szent elhatározásunk, hogy ezt a kis kéthetes kalandot egy átlag család Tunéziai nyaralásának árából teljesítsük, oda meg vissza. Mi nem holmi brókerek vagyunk akik más pén(i)zével verik a csalánt, merthogy  kockázat nélkül nincs üzlet. Nem, ha nekünk nem sikerül az ígért mutatvány akkor bizony lebarnulunk.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, és némi haszna is legyen azon polgártársaknak,  akik ilyesmi kalandon törik fejüket, részletes listát vezetünk majd a napi költésekről, melyet közzéteszünk és melyben minden huncut fillér benne lesz. Ha nincs benne valami, akkor azt nem is vettük magunkhoz. 

Címkék: afrika budapest kaland bamako gondwanateam

A bejegyzés trackback címe:

https://gondwanateam.blog.hu/api/trackback/id/tr682544502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
skin by mikstudio
© tartalom: gondwanateam.hu
süti beállítások módosítása